Internet-markkinointi

Kotisivusta luotettava työkaveri myynnille ja markkinoinnille

Autamme yritystäsi hyödyntämään internetin tarjomat mahdollisuudet ja valjastamaan kotisivuistasi vahva tuki myyntiin ja markkinointiin. 

Teemme asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan räätälöityjä ratkaisuja, joissa hyödynnetään sähköisen markkinoinnin eri mahdollisuuksia yksittäin tai kokonaisuutena. Näin saat siis valjastettua hyötykäyttöön mm. sähköpostimarkkinoinnin, Adwords-hakusanamarkkinoinnin ja sosiaalisen median.

Saat aina raportin toimenpiteiden tuloksista ja analyysin niiden toimivuudesta sekä ideoita niiden tehostamiseksi. Tietoja voit hyödyntää myynnin ja markkinoinnin kohdistamisessa tietylle kohderyhmälle tai tiettyyn tuotteeseen tai palveluun.

Pyydä tarjous tai kysy lisää »

Sähköpostimarkkinointi

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellesi sähköpostisuora-kampanjan. Huolehdimme samalla tulosten seurannasta. Teemme myös tarjouskirje- tai uutiskirjepohjat yrityksesi oman markkinoinnin käyttöön.
Kysy lisää »

Google Adwords mainonta

Suunnitelemme yrityksesi tuotteille tai palveluille mainoskampanjat, huolehdimme niiden parhaasta näkyvyydestä kustannustehokkaasti ja huolehdimme tulosten seurannasta puolestasi.
Kysy lisää »

Bannerien suunnittelu

Suunnittelemme yrityksesi mainosbannerit ja flash-animoidut mainosbannerit media vaatimusten mukaan.
Kysy lisää »

Hakukoneoptimointi

Optimoimme kotisivujasi, jotta näkyvyys hakukoneissa yrityksesi toiminnan kannalta tärkeillä hakusanoilla paranee ja että yrityksesi liiketoiminnan kannalta oleellinen tieto olisi mahdollisimman helposti löydettävissä.
Kysy lisää »

Sosiaalinen media

Hyödynnämme sosiaalisen median tarjomat mahdollisuudet juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan. Hyvin suunniteltu sisältö ja sen jakaminen eri medioihin keskitetysti antavat yhtenäisen kuvan yrityksestäsi ja erittäin laajan kanavan tuoda esille yrityksesi tuotteet tai palvelut.
Kysy lisää »

Yritysesittelyvideo

Teemme myös halutessasi yritysesittely videon, joka voidaan helpoimmillaan koota esimerkiksi kotisivusi sisällöstä tekstejä ja kuvia hyödyntäen. Videota varten voidaan tehdä myös haastattelu tai kuvata tuotantoa tai palvelua esittelevä video.
Kysy lisää »

Ota yhteyttä

Puhelimitse numeroon:050 594 8997
tai
Sähköpostilla:info(at)virtagraphics.fi.
tai
Täytä oheinen Yhteydenottopyyntö »